Onbeperkt online trainingen
voor professionals

 •    Haal het beste uit je medewerkers
 •    500+ online trainingen voor één vast bedrag
 •    Probeer nu 14 dagen gratis met jouw organisatie

Het online leerplatform

Eén online plek die gemakkelijk toegankelijk is voor iedereen.

Standaard actuele trainingen

Ons standaard aanbod bevat meer dan 500 online trainingen. En dat aanbod breidt maandelijks uit.

 • Cedeo gecertificeerd
 • 6 verschillende leervormen
 • Actuele thema’s

Branchespecifieke trainingen

Samen met experts uit het vakgebied ontwikkelt SkillsTown online trainingen met branchespecifieke inhoud.

 • Vakkennis voor 11 branches
 • Ontwikkeld met experts uit de praktijk
 • Geaccrediteerde kwaliteit

Zelf trainingen plaatsen

In onze online leeromgeving kun je gemakkelijk eigen content maken of bestaande content integreren.

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Didactische begeleiding
 • Integratie met behulp van LTI of Scorm

probeer nu 14 dagen gratis

0

gebruikers

0

trainingen

0

categorieën

Voordelen SkillsTown

Met een uitdagend en vernieuwend leerplatform halen we samen het beste uit jouw organisatie én medewerkers.

Hoge leeractiviteit

We kijken samen naar de statistieken en ondersteunen in het behouden van leeractiviteit bij medewerkers. Zo kunnen we samen een leeractiviteit tussen de 60% en 80% behalen.

Platform personaliseren

Medewerkers laten ontwikkelen is voor veel organisaties een uitdaging. Daarom personaliseren wij het leerplatform naar eigen look & feel. Zo is deze meteen te herkennen voor medewerkers.

Vast bedrag per maand

Wij verrassen je niet met onverwachte kosten. Medewerkers kunnen onbeperkt gebruik maken van de online trainingen voor één vast bedrag per medewerker.

Inzicht in voortgang personeel

Met behulp van het leer management systeem krijg je inzicht in de voortgang van medewerkers. Zo kun je de voortgang monitoren en bijsturen waar nodig.

probeer nu 14 dagen gratis

Wat anderen van ons vinden

Zo ervaren gebruikers de online academie van SkillsTown:

Bepaal zelf hoe, waar en wanneer je leert

Iedereen is anders en iedereen leert anders. Daarom kun je in onze online leeromgeving zelf de leervorm kiezen die het beste bij jou past.

probeer nu 14 dagen gratis

Veelgestelde vragen

Wat is een online leerplatform?

Dit is een digitale leeromgeving waarin online trainingen aangeboden worden. Zo kan kennis op één centrale plek beschikbaar worden gesteld. Medewerkers kunnen met hun persoonlijk account inloggen en op ieder gewenst moment en via ieder device gebruik maken van de beschikbare trainingen. Dit online leerplatform kan volledig gepersonaliseerd worden naar de huisstijl van jouw organisatie. Daarnaast is het mogelijk om in dit online leerplatform leerstatistieken van medewerkers te bekijken.

Kan ik eigen content toevoegen?

In het leerplatform van SkillsTown kan op verschillende manieren eigen content toegevoegd worden. Hiervoor kun je gebruik maken van onze software of bestaande e-learning integreren met behulp van LTI of Scorm.

Hoe werkt het?

Als je wilt starten met het online leerplatform van SkillsTown, richten we dit samen in. Eerst bespreken we de doelstellingen die jouw organisatie heeft rondom het opleiden van medewerkers. Zodra de doelstellingen inzichtelijk zijn, richten we het platform samen in. Zodra dit voldoet aan jullie wensen, bepalen we samen het moment van lancering. Hiervoor kunnen jullie gebruik maken van onze tools om het online leerplatform onder de aandacht te brengen bij medewerkers. Na de lancering blijft SkillsTown actief in contact om ervoor te zorgen dat de leeractiviteit binnen de online leeromgeving zo hoog mogelijk blijft.

Wat kost het?

De online trainingen van SkillsTown kunnen al gebruikt worden voor €149,50 per medewerker per jaar. Voor organisaties die het online leerplatform organisatiebreed in willen zetten, hebben we speciale prijzen. We vertellen je hier graag persoonlijk meer over. Vraag daarvoor een demo aan.

Wij hebben al een leerplatform, kunnen wij eenvoudig overstappen?

Als je al een leerplatform gebruikt, kun je eenvoudig overstappen op SkillsTown. Onze experts begeleiden je in dit proces.

Wij hebben eigen content, kunnen we die integreren?

Bestaande eigen content op basis van LTI en Scorm kan gemakkelijk geïntegreerd worden in het leerplatform van SkillsTown. Bij andere typen content kijken we samen hoe we deze het beste kunnen integreren. Ons team van experts zullen altijd voor een passende oplossing zorgen.

Worden er certificaten uitgereikt?

Medewerkers krijgen via het leerplatform van SkillsTown standaard toegang tot meer dan 500 trainingen. Afhankelijk van het type training en de inhoud, wordt de kennis aan het einde getoetst met een examen. Wanneer dit examen met een voldoende is afgerond, krijgt de gebruiker een certificaat.

Hoe zorgen jullie dat medewerkers het gaan gebruiken?

Dit doen we samen met jullie. Ons team van implementatie consultants zal van begin tot eind betrokken zijn bij het implementeren, lanceren en activeren van het online leerplatform. De werkwijze die ze hierbij hanteren zorgt ervoor dat medewerkers nieuwsgierig blijven om het leerplatform te gebruiken. Ze denken mee over de trainingen die interessant zijn voor jouw medewerkers, zorgen dat er extra momenten van aandacht ingepland worden en geven je tips om het beste uit het leerplatform te halen.