Een eigen online academie

Die écht werkt

Volg 500+ trainingen

Met onze unieke online leeromgeving kunnen medewerkers werken aan hun persoonlijke inzetbaarheid. Met behulp van de honderden online trainingen op het gebied van samenwerken, presenteren, communiceren, talen en veel meer is het nog gemakkelijker, efficiënter en leuker om jezelf te blijven ontwikkelen.

Persoonlijke begeleiding

Ons team van experts blijft ook na implementatie intensief ondersteunen.

Volledig gepersonaliseerd

Medewerkers leren in een omgeving voorzien van een eigen look and feel.

Inclusief LMS

Om de voortgang van medewerkers te monitoren en bij te sturen waar nodig.

Meer dan 1000 cursussen

In jouw eigen academie kunnen medewerkers het beste uit zichzelf halen. Cursisten kunnen onbeperkt gebruik maken van essentials, webinars, e-learning modules en scans. Met deze online leeroplossingen hebben ze alle kennis binnen handbereik om nóg beter te presteren.

mockup-online-academie

Inzetbaar in verschillende branches

Of je nu werkzaam bent binnen de zorg, bij een gemeente of in het onderwijs, onze online academie is in te zetten in verschillende branches. Met de ExcellentSkills abonnementen kun jij je medewerkers voorzien van de essentiële informatie die zij nodig hebben om iedere dag net dat stapje extra te zetten.

Geaccrediteerd aanbod

Bij ons kun je vertrouwen op kwaliteit, want we hechten hier heel veel waarde aan. Onze cursussen zijn voorzien van Cedeo en branche specifieke accreditaties.

ill-accreditatie

Weten wat dit voor jouw organisatie kan betekenen?

Laat je gegevens achter en we nemen vrijblijvend contact met je op.

Leads
Bezig met versturen