Een eigen online academie

Om jouw organisatie nog beter te laten presteren

Volg 500+ trainingen

Met onze unieke online leeromgeving kunnen medewerkers werken aan hun persoonlijke inzetbaarheid. Met behulp van de honderden online trainingen op het gebied van samenwerken, presenteren, communiceren, talen en veel meer is het nog gemakkelijker, efficiënter en leuker om jezelf te blijven ontwikkelen.

leervormen-mobile

Bepaal hoe je leert

Wist je dat ieder individu op een andere manier leert? Als online opleider vinden wij het belangrijk om hierop aan te sluiten. Daarom vind je in onze online leeromgeving maar liefst 6 verschillende leervormen. Medewerkers kunnen op die manier zelf bepalen hoe zij leren. 

Personaliseer het

Medewerkers laten ontwikkelen is voor veel organisaties een uitdaging. Wat hierbij kan helpen is het creëren van herkenbaarheid voor medewerkers. Daarom kan onze online leeromgeving volledig gepersonaliseerd worden. Zo is de online leeromgeving meteen te herkennen voor medewerkers, alsof die van jezelf is! 

essential-editor-online-academie

Maak eigen content

Wil jij medewerkers onboarden, bedrijfsprocessen uitleggen of andere organisatiespecifieke informatie beschikbaar maken? In onze online leeromgeving kun je zelf gemakkelijk eigen content maken. Wel input geven maar niet zelf ontwikkelen? Dan bieden wij verschillende manieren van maatwerk aan. 

Geef sturing

Soms hebben medewerkers moeite om te starten met leren. Om hen een handje te helpen, zijn er in onze online leeromgeving leerlijnen beschikbaar. Je kunt gebruik maken van een aantal standaard leerlijnen of deze zelf samenstellen. 

Ontdek alle mogelijkheden

Leads
Bezig met versturen